fbpx

Τι να προσέξετε όταν επιλέγετε κτήματα γάμου

Όταν πρόκειται να επιλέξετε ένα κτήμα γάμου, είναι σημαντικό να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η γαμήλια δεξίωση – και ενδεχομένως και το μυστήριο του γάμου – πρέπει να είναι βολικός και να μπορεί να προσφέρει τις κατάλληλες παροχές για να καλύψει τις ανάγκες τόσο τις δικές σας όσο και των καλεσμένων σας. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια τόσο σπουδαία για τη ζωή σας στιγμή, είναι απαραίτητο να έχετε στο νου σας κάποιες παραμέτρους που πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή ενός κτήματος γάμου.

Κλείστε την ημερομηνία

Αρχικά πρέπει να καταλήξετε στην ημερομηνία του γάμου. Είναι σημαντικό να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα του χώρου εκδηλώσεων που σας ενδιαφέρει για τη συγκεκριμένη ημερομηνία, καθώς μερικοί είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και δεν είναι εύκολο να βρείτε κενά για κρατήσεις. Επικοινωνώντας με το χώρο που σας ενδιαφέρει αρκετά νωρίς, ακόμη και πάνω από 1 χρόνο πριν από τη διεξαγωγή του γάμου, είναι πολύ πιο πιθανό να είναι διαθέσιμος για την επιθυμητή ημερομηνία.

Τοποθεσία και προσβασιμότητα

Η τοποθεσία είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ένας καλός χώρος εκδηλώσεων για γάμο πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμος για τους καλεσμένους σας. Πρέπει να είναι κοντά σε κεντρικούς δρόμους και να διαθέτει επαρκή χώρο στάθμευσης. Επιπλέον, η τοποθεσία πρέπει να είναι ειδυλλιακή, με όμορφη θέα ή ιδανικά να βρίσκεται μέσα στο πράσινο, καθώς ένα ωραίο φυσικό περιβάλλον θα συμβάλλει στην ατμόσφαιρα του μυστηρίου και της δεξίωσης.
Η προσβασιμότητα του χώρου είναι επίσης σημαντική για τους καλεσμένους σας που έχουν κινητικά προβλήματα. Βεβαιωθείτε ότι το κτήμα γάμου που θα επιλέξετε διαθέτει ειδικές ράμπες ή ανελκυστήρες. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι όλοι οι καλεσμένοι σας μπορούν να απολαύσουν την εκδήλωση χωρίς προβλήματα.
Τέλος, θα πρέπει να εξετάσετε τον προσανατολισμό του χώρου και τον ηλιακό φωτισμό. Ένας χώρος με φυσικό φως θα δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για τον γάμο σας και θα είναι ιδανικός για τις φωτογραφίες.

Μέγεθος και χωρητικότητα

Η διαρύθμιση και η χωρητικότητα του χώρου είναι άλλα σημαντικά στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη. Πρέπει να γνωρίζετε πόσα άτομα μπορεί να φιλοξενήσει ο χώρος κατά προσέγγιση. Αν σκοπεύετε να έχετε μεγάλο αριθμό καλεσμένων, θα πρέπει να επιλέξετε έναν χώρο μεγάλου μεγέθους που μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα. Αντίθετα, αν πρόκειται για έναν μικρότερο γάμο, ένας μικρότερος χώρος θα είναι πιο κατάλληλος.
Επιπλέον, πρέπει να δείτε αν ο χώρος είναι κατάλληλος για χορό και για DJ. Αν σχεδιάζετε να έχετε ζωντανή μουσική ή DJ, θα πρέπει να εξασφαλίσετε ότι υπάρχει επαρκής χώρος για τον DJ ή την μπάντα, και κάποια πίστα ή ανοιχτός χώρος για χορό. Αυτό θα επιτρέψει στους καλεσμένους σας να διασκεδάσουν ελεύθερα και να απολαύσουν τη βραδιά.
Τέλος, θα πρέπει να λάβετε υπόψη και τη διασκέδαση-απασχόληση των παιδιών. Αν έχετε πολλά παιδιά στη λίστα καλεσμένων σας, θα πρέπει να εξασφαλίσετε ότι ο χώρος διαθέτει παιδική χαρά ή ειδικό χώρο όπου θα μπορούσαν να μπουν φουσκωτά ή να έρθουν ειδικοί ανιματερ για να παίξουν και να απασχοληθούν με ασφάλεια.

Παροχές και εγκαταστάσεις

Οι παροχές και οι εγκαταστάσεις που προσφέρει ο χώρος είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που πρέπει να εξετάσετε πριν πάρετε την απόφαση για τη δεξίωση του γάμου σας. Βεβαιωθείτε ότι το κτήμα που σας ενδιαφέρει πρόκειται για ένα χώρο προσεγμένο, με όμορφα στοιχεία, ωραίο κλίμα και φυσικά, είναι απολύτως σημαντικό να υπάρχει καλή οργάνωση και οι προσφερόμενες υπηρεσίες να είναι υψηλού επιπέδου και το προσωπικό να δουλεύει με επαγγελματισμό.

Δείτε εδώ τις παροχές του Tatoi Estate.

Κόστος

Ένας από τους βασικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας κατά την επιλογή του χώρου για το γάμο σας είναι ο προϋπολογισμός σας και το κόστος που θα χρειαστεί για την πλήρη διοργάνωση της δεξίωσης. Έτσι θα μπορέσετε να επιλέξετε σωστά, χωρίς να επιβαρύνετε την τσέπη σας σε μεγάλο βαθμό.

Θα πρέπει επίσης να μάθετε την προκαταβολή που θα χρειαστεί να πληρώσετε για να επιβεβαιώσετε την κράτηση του χώρου.

Κριτικές και συστάσεις

Ένας από τους καλύτερους τρόπους να αξιολογήσετε έναν χώρο για γάμο είναι να διαβάσετε τις κριτικές και τις συστάσεις άλλων ζευγαριών που έχουν παντρευτεί εκεί. Κάνετε μια αναζήτηση σε διαδικτυακές πλατφόρμες και ιστότοπους για γάμους για να βρείτε αξιόπιστες και αντικειμενικές κριτικές. Προσέξτε τα θετικά σχόλια για τον χώρο που σας ενδιαφέρει, αλλά επίσης λάβετε υπόψη τις αρνητικές εμπειρίες και τα προβλήματα που αναφέρονται. Το Tatoi Estate έχει αποσπάσει 4,8/5 στις κριτικές του Google

Πρόσθετες υπηρεσίες και πακέτα

Εκτός από τις βασικές παροχές, ορισμένοι χώροι γάμου προσφέρουν πρόσθετες υπηρεσίες και πακέτα για να κάνουν το γάμο σας ακόμη πιο ξεχωριστό. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν ειδικές παροχές ή την οργάνωση ενός θεματικού γάμου. Εάν έχετε ιδιαίτερες προτιμήσεις ή ιδέες για τον γάμο σας, επικοινωνήστε με το κτήμα γάμου για να διαπιστώσετε αν μπορούν να προσφέρουν αυτές τις επιπλέον υπηρεσίες.

Η επιλογή του σωστού χώρου για το γάμο σας είναι ένα σημαντικό βήμα για την επιτυχία αυτής της σημαντικής για εσάς ημέρας. Αναλογιστείτε τις προτεραιότητές σας, τις ανάγκες σας και τις προσδοκίες σας και εξετάστε προσεκτικά όλα τα παραπάνω στοιχεία. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε από κοντα τα κτήματα γάμου που σας ενδιαφέρουν για να αξιολογήσετε την ατμόσφαιρα και τις παροχές τους. Με τη σωστή προετοιμασία και έρευνα, μπορείτε να επιλέξετε τον ιδανικό χώρο για τον γάμο σας και να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας

Γιατί να επιλέξω το Tatoi Estate;

Το Tatoi Estate είναι ένα από τα κτήματα γάμου στο Τατόι που ξεχωρίζει για την όμορφη ατμόσφαιρα και τις άρτιες παροχές που προσφέρει. Διοργανώστε το γάμο των ονείρων σας σε έναν ιδανικό χώρο, απαράμιλλης ομορφιάς και κομψότητας μέσα στη φύση.
Η φωτιζόμενη πισίνα που βρίσκεται στο χώρο του κτήματος, σε συνδυασμό με την καλαίσθητη βίλλα και το φυσικό τοπίο συμβάλλουν στη δημιουργία ενός προσεγμένου και μαγευτικού σκηνικού που θα σας ενθουσιάσει και θα συμβάλλει στην επιτυχία της δεξίωσης. Στο γραφικό, πετρόκτιστο εκκλησάκι μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε το μυστήριο του γάμου σας μέσα σε ένα ρομαντικό και καταπράσινο τοπίο με τη σφραγίδα της ανεπιτήδευτης κομψότητας.
Μαγέψτε τους καλεσμένους σας με την υπέροχη ατμόσφαιρα, την πολυτέλεια και το εκλεκτό φαγητό που σας παρέχει το φημισμένο Intercatering με το οποίο συνεργαζόμαστε. Διασκεδάστε σε μια βραδιά με κέφι και χορό με την υπογραφή του Party Mobile Services. Το Tatoi Estate παρέχει άριστη ποιότητα υπηρεσιών και εγγυημένη επιτυχία σε οποιαδήποτε εκδήλωση.

Scroll to Top