Warning: Undefined array key "options" in /home/tatoies3/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 93
Οργανώστε το γάμο σας σε 12 βήματα - Tatoi Estate

Οργανώστε το γάμο σας σε 12 βήματα

Η οργάνωση ενός γάμου μπορεί να είναι μια πολύπλοκη και κουραστική δουλειά, αλλά είναι . Αν δεν σκοπεύετε να προσλάβετε κάποιον επαγγελματία wedding planner, τότε η παρακάτω λίστα μας θα σας βοηθήσει να οργανώσετε όλες τις δουλειές που έχετε να κάνετε ώστε να προετοιμάσετε τα πάντα για να γιορτάσετε τον γάμο σας.

Να θυμάστε: η ημέρα του γάμου σας είναι ένας τρόπος να γιορτάσετε την αγάπη και την ένωσή σας με το έτερον σας ήμισυ. Μην αναλώνεστε στο να ακούτε τις γνώμες των άλλων, αλλά να κάνετε αυτό που επιθυμείτε εσείς και ο/η σύντροφός σας, γιατί αυτή είναι η δική σας ημέρα!

Ακολουθεί ένας οδηγός με 12 βήματα που θα σας βοηθήσει για να φέρετε εις πέρας τις γαμήλιες προετοιμασίες:

1. Επιλέξτε ημερομηνία και τόπο διεξαγωγής: Αποφασίστε αν θέλετε να παντρευτείτε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία που είναι συμβολική για εσάς ή αν απλά θέλετε κάποια συγκεκριμένη εποχή ή μήνα, ώστε να μπορέσετε να κάνετε κράτηση στην εκκλησία και στο κτήμα γάμου. Επίσης, σκεφτείτε που θα γίνει ο γάμος: στην πόλη, σε κάποιο κτήμα, σε κάποιο νησί, στην ιδιαίτερη πατρίδα σας κοκ.;

2. Ορίστε έναν προϋπολογισμό: Προσδιορίστε πόσα χρήματα είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε για το γάμο. Αυτό θα σας βοηθήσει να καθοδηγήσετε τις αποφάσεις σας σε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού.

3. Δημιουργήστε μια λίστα καλεσμένων: Αποφασίστε ποιον θέλετε να προσκαλέσετε στο γάμο σας. Αυτό θα επηρεάσει την επιλογή του χώρου σας και άλλες πτυχές του γάμου καθότι το πλήθος των καλεσμένων πρέπει να μπορεί να φιλοξενηθεί στον χώρο που έχετε στο μυαλό σας.

4. Επικοινωνήστε με κτήματα γάμου, χώρους εκδηλώσεων ή οποιον άλλο χώρο έχετε στο μυαλό σας για τη δεξίωση. Να θυμάστε: Οι δημοφιλείς χώροι κλείνονται γρήγορα, επομένως είναι καλύτερο να εξασφαλίσετε το ραντεβού σας όσο το δυνατόν νωρίτερα.

5. Επικοινωνήστε με επαγγελματίες γάμου: Κάντε έρευνα και κλείστε ραντεβού ώστε να αποφασίσετε για τους βασικούς επαγγελματίες που θα χρειαστείτε για το γάμο σας, όπως catering, φωτογράφους, βιντεογράφους, ανθοπώλες, είδη γάμου και μουσικούς ή DJ. Φροντίστε να διαβάσετε κριτικές, να ζητήσετε συστάσεις και να προγραμματίσετε συναντήσεις ή γευσιγνωσίες πριν πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

6. Σχεδιάστε το θέμα και τη διακόσμηση σας: Αποφασίστε αν θα έχετε ένα θέμα στο γάμο ή στυλ που αντανακλά τις προσωπικότητες και τις προτιμήσεις σας. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει χρωματικούς συνδυασμούς, συνθέσεις λουλουδιών και γενικά στοιχεία διακόσμησης. Μιλήστε με σχετικούς επαγγελματίες για να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας.

7. Επιλέξτε νυφικό: Επιλέξτε ρούχα για τη νύφη, τον γαμπρό και το γαμήλιο πάρτι. Αυτό περιλαμβάνει νυφικά, κοστούμια, φορέματα για παρανυφάκια, αξεσουάρ κλπ.

8. Αποστολή προσκλήσεων: Μόλις ολοκληρώσετε τη λίστα καλεσμένων και τον χώρο διεξαγωγής σας, στείλτε προσκλήσεις στους καλεσμένους σας. Φροντίστε να συμπεριλάβετε λεπτομέρειες επικοινωνίας και τυχόν πρόσθετες πληροφορίες που μπορεί να χρειαστούν.

9. Σχεδιάστε τις λεπτομέρειες για την τελετή και τη δεξίωση: Συνεργαστείτε με τους επαγγελματίες που θα αναλάβουν τη διακόσμηση της εκκλησίας και του χώρου της δεξίωσης ώστε να στολίσετε το χώρο όπως σας αρέσει. Αυτοί συχνά αναλαμβάνουν και τις μπομπονιέρες και τη νυφική ανθοδέσμη, οπότε συζητήστε και γι αυτά. Συντονιστείτε με τον χώρο και τους επαγγελματίες σας για να προγραμματίσετε τη δεξίωση, συμπεριλαμβανομένου του χρονοδιαγράμματος, των θέσεων και του μενού.

10. Οργανώστε τη μεταφορά και τη διαμονή: Κανονίστε τη μεταφορά για εσάς και τους καλεσμένους σας, ειδικά εάν η τελετή και η δεξίωση είναι σε διαφορετικές τοποθεσίες. Επίσης, εξασφαλίστε καταλύματα σε ξενοδοχείο για επισκέπτες εκτός πόλης, εάν είναι απαραίτητο.

11. Ολοκληρώστε τις λεπτομέρειες και επιβεβαιώστε την παρουσία των καλεσμένων: Καθώς πλησιάζει η ημέρα του γάμου, επιβεβαιώστε όλα τα απαραίτητα με τους επαγγελματίες σας, οριστικοποιήστε τυχόν λεπτομέρειες που απομένουν και δημιουργήστε ένα χρονοδιάγραμμα ημέρας για όλους τους εμπλεκόμενους.

12. Απολαύστε την ημέρα του γάμου σας: Τέλος, χαλαρώστε και απολαύστε κάθε στιγμή της ξεχωριστής αυτής ημέρας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Θυμηθείτε να παραμείνετε οργανωμένοι, να επικοινωνείτε με τον σύντροφό σας και τους επαγγελματίες σας και μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια εάν τη χρειάζεστε. Ο προγραμματισμός ενός γάμου μπορεί να είναι αγχωτικός, αλλά το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει και θα δημιουργήσετε τις πιο όμορφες αναμνήσεις!

Γιατί να επιλέξω το Tatoi Estate;

Το Tatoi Estate είναι ένα από τα κτήματα γάμου στο Τατόι που ξεχωρίζει για την όμορφη ατμόσφαιρα και τις άρτιες παροχές που προσφέρει. Διοργανώστε το γάμο των ονείρων σας σε έναν ιδανικό χώρο, απαράμιλλης ομορφιάς και κομψότητας μέσα στη φύση.


Η φωτιζόμενη πισίνα που βρίσκεται στο χώρο του κτήματος, σε συνδυασμό με την καλαίσθητη βίλλα και το φυσικό τοπίο συμβάλλουν στη δημιουργία ενός προσεγμένου και μαγευτικού σκηνικού που θα σας ενθουσιάσει και θα συμβάλλει στην επιτυχία της δεξίωσης. Στο γραφικό, πετρόκτιστο εκκλησάκι μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε το μυστήριο του γάμου σας μέσα σε ένα ρομαντικό και καταπράσινο τοπίο με τη σφραγίδα της ανεπιτήδευτης κομψότητας.


Μαγέψτε τους καλεσμένους σας με την υπέροχη ατμόσφαιρα, την πολυτέλεια και το εκλεκτό φαγητό που σας παρέχει το φημισμένο Intercatering με το οποίο συνεργαζόμαστε. Διασκεδάστε σε μια βραδιά με κέφι και χορό με την υπογραφή του Party Mobile Services. Το Tatoi Estate παρέχει άριστη ποιότητα υπηρεσιών και εγγυημένη επιτυχία σε οποιαδήποτε εκδήλωση.

Scroll to Top